Jachtverhuur Griekenland zeilen

Talloze bezoekers van mijn website hebben mij spontaan hun vakantieverhalen en ervaringen met zeilbootverhuurders verteld, en misschien wilt u andere zeilers ook wel helpen door uw eigen ervaringen met jachtverhuurders op te sturen.

Uit alle correspondentie blijkt dat een kleine groep volledig tevreden is, en dat er veel huurders zijn die ontgoocheld van vakantie terugkomen omdat zij teleurgesteld zijn in de jachten en service van hun verhuurder. Toegegeven, zelf heb ik ook enkele vervelende ervaringen opgedaan, maar ik heb nu enkele betrouwbare verhuurders gevonden, met prijzen die – wonderbaarlijk genoeg – uiterst concurrerend zijn.

Het spreekt vanzelf dat we sindsdien alleen maar geweldige zeilvakanties hebben beleefd…

Voor Kroatië/Adriatische, zie mijn yachtverhuur in Kroatië pagina.

De prachtige haven van Symi in de Dodecanese.

Charteradvies aanvragen

Als u wilt kan ik u helpen bij het zoeken naar verhuurders,
email mij
.
zodat u niet in zee gaat met bedrijven die in het verleden gebrekkige zeilboten en slechte service hebben geleverd.
Vul het onderstaande formulier in om in contact te komen met zeilbootverhuurders en vlooteigenaren waarmee wèl goede ervaringen zijn opgedaan.

Jachtverhuur advies formulier

Als u banden heeft met verhuurders kunt u het formulier niet gebruiken: deze gratis service is alleen bedoeld voor consumenten !
Liefst een zaterdag
Liefst een zaterdag

In plaats van het formulier kunt u mij ook een e-mail sturen. Vergeet dan niet te vermelden wat uw voorkeuren zijn; bareboat/schipper, welke periode en voor hoelang, welk zeilgebied, en tenslotte met hoeveel personen jullie willen gaan zeilen!

Ionian yachting and yacht charters
Charter yachts voor anker bij Paxos, ten zuiden van Corfu, Ionische Zee. Hi-res

Deel uw ervaringen met zeilverhuur­bedrijven

Veel bezoekers hebben mij al hun ervaringen met jachtverhuurders verteld. En door het onderstaande formulier in te vullen, helpt u andere zeilers bij hun zoektocht naar een degelijke en betrouwbare verhuurder.

Uw rapportage zal volledig vertrouwelijk blijven en wordt dan ook niet aan de betreffende of andere charter bedrijven doorgegeven.
Hartelijk dank voor uw medewerking!

Rapportage formulier

Beoordeel:
Veiligheid jacht
Luxe & kwaliteit jacht
Service bemanning

De beste tips

  • Het jacht zo'n 8 maanden van te voren huren heeft nogal wat voordelen: goedkoper, veel meer keus, en opties zoals een oneway of 10 dagen kunnen dan nog mogelijk zijn.
  • Budget tips.
  • In twee weken [2] zal je drie [3] keer zoveel zien
    als in één week [1]
  • Charter het zeiljacht direct bij de vlooteigenaar, dus zonder tussenkomst van een agent of tussenpersoon.
  • Overweeg te starten vanuit Athene ondanks dat je dan wel enkele uren moet zeilen voordat je bij de eerste echte bezienswaardigheden komt.
    Athene biedt meer dan 90% van de charterjachten aan met ook ook beduidend lagere prijzen. Nog belangrijker: sommige van de beste vlooteigenaren werken vanuit Alimos / Kalamaki marina in Athene en niet elders. Tenslotte, is het reuze handig dat de “Athens international airport” zo gunstig gelegen is tussen Lavrio port en Alimos / Kalamaki marina.
Anthony Quinn baai (verstopt achter Kaap Ladiko) op Rhodos.